Referentie’s

Wij waren in de gelukkige omstandigheid dat wij een keer mochten proeven van de inspiratiewandeling met Ron Vuur. Daartoe togen wij naar Groet bij de Schoirlese Duinen. Wat een prachtig gebied, haast on-Nederlands! Een geweldige omgeving met grote variëteit om geïnspireerd te raken. De locatie van Ron ligt op het kruispunt van duinen (de breedste van Nederland), bos, polder en het strand. Keuze te over! Ron is een wijze, bevlogen man die als geen ander weet hoe hij je aan het denken moet zetten. In twee woorden: verfrissend en inspirerend! Van harte aanbevolen!

Swier Miedema

Eigenaar StrengthManagement Consulting

Inspiratie wandeling,

Wij kunnen nog veel leren van de natuur. Bio engineering, zelfredzaamheid, herstellingsvermogen, kracht en puurheid.

Allemaal thema’s die Ron tot kernwaarden rekent en die hij veilig wil stellen voor de komende generaties. Want zelfs de zelfredzaamheid van de natuur kent haar grenzen.

Een prachtig voorbeeld hiervan laat Ron zien als we door de duinovergang lopen. Kijk, dit stuk was er 3 maanden geleden nog niet. Rijkswaterstaat heeft 35 Mln m3 zand opgespoten om de natuurlijke dijkwering te verstevigen. De natuur zal een stuk mee terug in zee nemen waarop een evenwicht zal ontstaan.

Al wandelend krijgt het gesprek een verdere diepgang, heel natuurlijk. Ron vertelt over zijn carrière en ook het bewustwordingsproces. In deze omgeving krijgt dit laatste een extra dimensie en komt de boodschap veel intenser door.

Gaande weg doen we inspiratie op voor nieuwe ideeën rondom  grondstoffen die veilig gesteld moeten worden voor de toekomst, die eigenlijk morgen al weer begint.

Als we tenslotte door het duingebied van Schoorl teruglopen bevestigt het me dat de natuur zich wel kan herstellen van een grote brand, maar dat wij haar toch echt wel moeten helpen met de manier waarop we met E-waste omgaan.

Buiten de pracht van dit stukje unieke natuur in Nederland is de gastheer een bron van bewustwording en inspiratie waardoor ik met opgeladen accu en inzicht de dagelijkse praktijk fris ga bekijken.

Dank je wel Ron.

Wilfried Dries Coolrec Nederland

ING bank

Rabo bank

ABNAMRO

Stedin

Relim

HIVOS

Ministeries

Piano

Hanze Hogeschool

ROC’s

InHolland

Saxion

Gemeente Voerendaal

Universiteit Maastricht

Afval Energie Bedrijf

Coolrec

Neem voor aanvullende informatie vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *