Ron Vuur

Ron Vuur is ambassadeur van Een Verantwoorde Toekomst een nieuw initiatief gebaseerd op de noodzaak om ICT anders te organiseren en in te richten. Deze noodzaak ontstaat als gevolg van de oncontroleerbare groei, de enorme afhankelijkheid van ICT in relatie tot de benodigde energie en schaarse grondstoffen om ICT te faciliteren. Bedrijven (terreinen), bedrijfsverzamelgebouwen, provincies en gemeenten kunnen een belangrijke rol spelen om ICT duurzaam te faciliteren, terwijl de beschikbaarheid en continuïteit van ICT beter gewaarborgd wordt.

Ron Vuur is een zeer ervaren, inspirerende manager met leidinggevende kwaliteiten. Hij heeft zijn sporen verdiend bij een grote diversiteit aan bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Zijn kwaliteiten richten zich op mensen management en het openen van deuren bij bedrijven en instellingen op elk nivo. Hij is doelgericht, gedreven en (pro-)actief ingesteld en is bij uitstek een inspirator voor zijn (werk)omgeving. Daarbij zijn creativiteit, duidelijkheid, openheid en integriteit sleutelwoorden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Maatschappelijk verantwoord leiderschap staan hoog in het vaandel. Zijn visie is dat de je mensen om je heen kunt laten groeien door ze te coachen waarbij de focus is gericht op de ontwikkeling van de mens en niet op de te bereiken doelen. Kenmerkende eigenschappen: doelgericht, integer, loyaal en gedreven.

Vele ondernemers en bestuurders hebben reeds kennis gemaakt met de inspiratiesessie in de prachtige omgeving van Groet.

Terug naar Over ons